Alltid fri frakt

Face Formula 30 ml (ny formula av Niactil 4 %)

Uppdaterad formula av Niactil 4%

En gelkräm som motverkar ålderstecken, rodnad, tilltäpptheter och hjälper dig att få en friskare hud. Finare linjer och ojämn hudton reduceras och du får en ny vitalitet och glow i huden. Formuleringen är framtagen med ingredienser som jobbar mjukgörande och ger en lyxig och sammetsmjuk känsla. Face Formula absorberas snabbt och du  får en omedelbar smidighet i huden, något som gör den perfekt till att använda under make up eller andra hudvårdsprodukter.

30 ml
Använd Face Formula i din hudvårdsrutin både morgon och kväll. En “ärt-stor” mängd appliceras på ansiktet och halsen, och massera in till den helt har absorberats. På dagtid – använd en Nova collection-produkt ovan på eller blanda Nova Drops med Face Formula för extra fuktighet, solskydd och lyster.  På kvällen- applicera efter rengöring, själv eller med en passande fuktighets produkt över för extra vård.

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, DICAPRYLYL ETHER, NIACINAMIDE, GLYCERIN, SQUALANE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DIPENTAERYTHRITYL HEXACAPRYLATE/HEXACAPRATE, 1,2-HEXANEDIOL, SUCCINIC ACID, HYDROXY- ACETOPHENONE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOCOPHEROL

Elixir Cosmeceuticals är en hudvårdsserie utvecklat av norska hudläkare, serien innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser. Elixir Cosmeceuticals ger märkbara resultat och tydliga hudförbättringar. När du använder produkterna upprätthåller och tar du tillvara på en ungdomlig och strålande hud. Vår filosofi är att skydda en sund och frisk hud, korrigera skedda skador och förebygga mot framtida. grundtanken är att huden ständigt förändrar sig, därför skräddarsyr vi hudprogram till hudtillståndet huden befinner sig i. Hudtillståndet ändrar sig under de olika årstiderna och genom hela livet. Alla produkter kan användas enskilt eller som en del av ett hudprogram.

375 kr