Alltid fri frakt

Nova Drops SPF 50+

Våra unika och innovativa Nova Drops SPF 50+ är det perfekta valet för ett vardagligt skydd året runt. Produkten är formulerad med avancerade ingredienser som absorberas fort och ger huden både vård och skydd mot fria radikaler och UV-strålar. Den innehåller ett bredspektrum UVA- och UVB-filter, aktiva antioxidanter och närande aloe vera. Med de här dropparna kommer du enkelt kunna skydda huden mot dagliga UV-skador.

Använd 3–4 droppar som dom är eller blanda med någon av dina favoritprodukter. Men kom ihåg att SPF-skyddet halveras när den blandas ut.

Lätta, men rikliga droppar med UVA-och UVB-skydd • Dermatologisk testat, skyddar mot UVB spf 70 och UVA spf 30 • Tillför i dina favoritprodukter 2-4 droppas för att återfukta, ge lyster och högt solskydd • Uppcirkulerade druvskal ( garpe seed extract) som skydddar och reparerar • DNA-reparerande peptider som förbättrar hudkvaliteten och reducerar fina linjer • Kambucha har antiseptiska och probiotiska egenskaper som normaliserar bakteriefloran och är bra mot en rubbad hudbarriär, tilltäpptheter och för att förebygga åldrande.
Elixir Cosmeceuticals är en hudvårdsserie utvecklat av norska hudläkare, serien innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser. Elixir Cosmeceuticals ger märkbara resultat och tydliga hudförbättringar. När du använder produkterna upprätthåller och tar du tillvara på en ungdomlig och strålande hud. Vår filosofi är att skydda en sund och frisk hud, korrigera skedda skador och förebygga mot framtida. grundtanken är att huden ständigt förändrar sig, därför skräddarsyr vi hudprogram till hudtillståndet huden befinner sig i. Hudtillståndet ändrar sig under de olika årstiderna och genom hela livet. Alla produkter kan användas enskilt eller som en del av ett hudprogram.

940 kr