Alltid fri frakt

SOS Paste

Den verkningsfulla formuleringen innehåller en hög koncentration av svavel, och sammansättningen av ingredienser gör att den har ännu bättre verkan. SOS Paste är en problemlösare som hjälper mot en rad olika hudproblem. Den är effektiv mot olika typer av obalans i huden och kan användas lokalt på olika utbrott som finnar, rodnad med utslag, utslag och knottror kring munnen och flagnande torra partier. Den hämmar inflammationer och ger en märkbar förbättring på utbrotten efter kort tids behandling.  
  • Hämmar inflammationer, rodnad och tilltäpptheter
  • Stärker huden och motverkar känslighet
  • Balanserar huden och förebygger mot utbrott
Rekommenderad användning: Använd ett tunt lager lokalt på utbrott och på utsatta områden. Rekommenderas främst på kvällen, men kan vid mycket utbrott användas morgon och kväll. Rutinmässig användning av SOS Paste kan hämma inflammationer, utbrott och motverka knottror/finnar och känslighet/rodnad flagning. Användningen bör reduceras när utbrotten har försvunnit till att jobba förebyggande 2-3 kvällar i veckan eller vid behov. Rekommenderas även att använda i kombination med Niactil 4% för att motverka eventuellt torrhet.
Använd ett tunt lager lokalt på utbrott och på utsatta områden. Rekommenderas främst på kvällen, men kan vid mycket utbrott användas morgon och kväll. Rutinmässig användning av SOS Paste kan hämma inflammationer, utbrott och motverka knottror/finnar och känslighet/rodnad flagning. Användningen bör reduceras när utbrotten har försvunnit till att jobba förebyggande 2-3 kvällar i veckan eller vid behov. Rekommenderas även att använda i kombination med Niactil 4% för att motverka eventuellt torrhet.
AQUA (WATER), SULFUR, OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, C15-19 ALKANE, PROPANEDIOL, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, ISOPENTYLDIOL, 1,2-HEXANEDIOL, ACACIA SENEGAL GUM, AGAR, JOJOBA ESTERS, HYDROXYACETOPHENONE, CETYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, XANTHAN GUM, SODIUM PHYTATE, TRIFOLIUM PRATENSE (CLOVER) FLOWER EXTRACT
Elixir Cosmeceuticals är en hudvårdsserie utvecklat av norska hudläkare, serien innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser. Elixir Cosmeceuticals ger märkbara resultat och tydliga hudförbättringar. När du använder produkterna upprätthåller och tar du tillvara på en ungdomlig och strålande hud. Vår filosofi är att skydda en sund och frisk hud, korrigera skedda skador och förebygga mot framtida. grundtanken är att huden ständigt förändrar sig, därför skräddarsyr vi hudprogram till hudtillståndet huden befinner sig i. Hudtillståndet ändrar sig under de olika årstiderna och genom hela livet. Alla produkter kan användas enskilt eller som en del av ett hudprogram.

750 kr