Alltid fri frakt

Super Hydration Cream

En unik fuktighetskräm som passar för att hudtyper och hudtillstånd! Den upprätthåller fukten i huden upp till 72 timmar genom att den reducerar Transepidermal Water Loss (TEWL). De sammansatta aktiva ingredienserna har en formulering som stärker hudbarriären, motverkar torrhet och ger en mjukare och slätare hud. Den täpper inte till porer och passar även för en torr/kombinerad hudtyp som behöver extra fukt – Stärker hudens naturliga fuktbarriär – Ger en skyddande film som motverkar fuktförlust – Hämmar inflammationer – Skyddar mot miljöbelastningar – Barriärstärkande
Rekommenderad användning:
 En återfuktande kräm i härlig konsistens som kan användas morgon och kväll, ensam eller över ett serum. På dagen rekommenderas det att tillsätta 3-4 droppas av Nova Drops SPF 50+ för att få ett dagligt skydd mot UVstrålar.
Aktiva ingredienser – Ectoin (0,5%): Naturlig molekyl känd för sina fuktbevarande egenskaper. Den skyddar hudbarriären mot miljöbelastningar och motverkar vattenförlust i huden, vilket resulterar i bättre fukt – Pentavitin (2%): En fuktighetsgivande ingrediens från växtriket som stärker hudens naturliga fuktbarriär. Den bevarar fukten genom att fästa sig på hudens keratin som gradvis utsöndras i huden – Shea-smør: Närande och mjukgörande, bildar en skyddande film som förhindrar fuktförlust och ger en slätare hudyta – Ceramide NP: Naturliga lipider som upprätthåller hudens barriärfunktion, återuppbygger och stärker huden och upprätthåller fuktbalansen – Lecithin: Verkar mjukgörande och bildar en skyddande hinna som förhindrar fuktförlust och bevarar bättre fuktnivå – Acacia Decurrens Flower Wax (Acticire): Naturligt vax som bildar en skyddande film på huden, upprätthåller hudens fuktnivå och skyddar mot yttre påfrestningar – Panthenol: Återfuktande ingrediens som drar till sig och håller på fukt, förbättrar hudens barriärfunktion, reducerar torrhet och ger en slät hudyta.
Elixir Cosmeceuticals är en hudvårdsserie utvecklat av norska hudläkare, serien innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser. Elixir Cosmeceuticals ger märkbara resultat och tydliga hudförbättringar. När du använder produkterna upprätthåller och tar du tillvara på en ungdomlig och strålande hud. Vår filosofi är att skydda en sund och frisk hud, korrigera skedda skador och förebygga mot framtida. grundtanken är att huden ständigt förändrar sig, därför skräddarsyr vi hudprogram till hudtillståndet huden befinner sig i. Hudtillståndet ändrar sig under de olika årstiderna och genom hela livet. Alla produkter kan användas enskilt eller som en del av ett hudprogram.

890 kr