Alltid fri frakt

The Max Wrinkle Smoother

The MAX Wrinkle smoother är utvecklad för att reducera linjer i ansiktets övre del, såsom linjer i pannan, mellan brynen och runt ögonen. Denna olja-i-gel använder en teknik med inkapslade microfluider som spricker vid applicering och frigör fettlösliga ingredienser som hittills legat helt intakta tills de kommer i kontakt med huden. Lyftande växtbaserade polymerer skapar som en ”andra hud” och jämnar ut linjer i ansiktets övre del.
Acetylhexapeptid-1 är en riktigt rynkbekämpande peptid som har förmågan att blockera synapserna åt båda hållen vid muskelaktivitet.
Irisblomma ökar hudens fasthet.
Klappas försiktigt in på rengjord hud morgon och kväll, med fokus på uttryckslinjer i pannan, mellan ögonbrynen och runt ögonområdet.
Image Skincare är ett amerikanskt hudvårdsmärke skapad av en hudterapeut, formulerad av en plastikkirurg och representeras av ett nätverk bestående av 30 000 hudvårdsspecialister i närmare 60 länder över hela världen. Image har kunskap om huden inifrån och ut: hur du skyddar den, hur du håller den välmående och ungdomlig. Oavsett vilken utmaning din hud har -solskador, akne, åldrande eller rosacea.

1 221 kr