Alltid fri frakt

Mesoprotech® Hydra cream SPF 50

Solkräm för ansiktet för torr och uttorkad hud med mycket högt solskydd SPF 50+ som tillför komfort och återfuktning för att huden ska bli mer elastisk och mjuk.
50 ml
Applicera tillräckligt med solskydd (2 mg/cm2 hud) på ren och torr hud en halvtimme innan du vistas i solen. Om du använder för lite kräm minskar solskyddets effekt avsevärt. Applicera igen varannan timme om du utsätts för direkt solljus och särskilt efter att du har torkat dig med en handduk, efter bad eller efter att du har svettats. Det är viktigt att du smörjer in dig igen för att behålla skyddet och se till att behandlingen fungerar. Använd solglasögon och solhatt om du utsätts för direkt solljus. Undvik även att vistas i solen mitt på dagen när solen är som starkast (kl. 11.00–16.00). För utvärtes bruk. Skaka före användning.
Aqua, Diisopropyl Adipate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis‐Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Silica, Methylene Bis‐Benzotriazolyl
Mesoestetic är ett prisbelönt, globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Forskningen som bedrivs är grunden till effektiva produkter som är vetenskapligt beprövade och stöds av tekniska studier. Mesoestetic är världskänt för sina skinboosters, vitamincocktails, kemiska peelingar och produkter för behandling av pigmenteringsproblem samt för sina exklusiva anti-ageing produkter för hemmabruk. Cosmelan® anses vara världens mest sålda klinikbehandling mot hyperpigmentering och melasma.

725 kr