Alltid fri frakt

AGGRESSIVE ANTI-AGING PROGRAM

Behandling för att sudda bort djupare linjer och rynkor, hyperpigmenteringar (åldersfläckar, solskador) och tunn hud. Hjälper till att minska uppkomsten av djupare linjer och rynkor, minimera hyperpigmentering och åldersfläckar vilket främjar en jämnare hudton. Hjälper till att stärka huden genom att hålla fukt på rätt nivå. Perfekt komplettering till behandlingar på klinik. • Hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor • Förbättrar produktionen av kollagen och hyaluronsyra för att återställa volymförlust • Stärker huden och bevarar ett ungdomlig utseende *Kan orsaka reaktion som rodnad och torrhet. Det rekommenderas att du kontaktar din klinik för att anpassa användningen och tidpunkten för uppstart på grund av solkänslighet.
Läs bruksanvisningen för varje produkt.
• Hydrating Cleanser 60 mL / 2 Fl. Oz. • Exfoliating Polish Net 16.2 g / 0.57 Oz. • Complexion Renewal Pads 30 Pads • Daily Power Defense 30 mL / 1 Fl. Oz. • Radical Night Repair 30 mL / 1 Fl. Oz. • Renewal Creme 50 mL / 1.7 Fl. Oz. Läs bruksanvisningen för innehållsförteckning på varje produkt.
Konceptet ZO® Skin Health Circle är utvecklat av Dr. Obagi. Målet är att säkerställa lämpliga och hållbara lösningar för att få en frisk hud genom hela livet. Produkter som vårdar huden, skyddar mot miljöskador och underhåller resultatet av den terapeutiska behandlingen. För över 35 år sedan etablerade Dr. Zein Obagi konceptet «hudhälsa» och utvecklade samtidigt behandlingar och krämprogram som bidrog till att skapa en frisk hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska krämer och behandlingar.
Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar. De kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka behovet av god hudhälsa. Kliniké är en certifierad ZO Skin Health-klinik och lägger upp skräddarsydda hudvårdsprogram. Zo Skin Health är en medicinsk hudvårdsserie och det krävs därför en konsultation fysiskt hos oss på kliniken eller e-konsultation för att vi skall kunna guida dig till en god och säker hudhälsa och för att du skall få handla produkter från Zo skin Health via vår webshop. Är du redan befintlig kund hos oss på Kliniké eller varit på konsultation på någon annan klinik kan du ringa 08-41022800 eller maila direkt till info@klinike.se.

4 595 krBoka tid för konsultation här