Alltid fri frakt

ANTI-AGING PROGRAM

Detta program innehåller avancerade anti aging-ingredienser och teknik som utvecklats för att reducera synligheten av tidiga eller tydliga tecken på miljömässiga och naturliga tecken på åldrande. Hjälper till att minska fina linjer och rynkor, främjar en jämnare hudton och mindre porer, arbetar preventivt och bevarande av en mer ungdomlig hud. • Hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor • Förbättrar produktionen av kollagen och hyaluronsyra för att återställa volymförlust • Stärker huden och bevarar ett ungdomlig utseende    
Läs bruksanvisningen för varje produkt.
Läs bruksanvisningen för innehållsförteckningen på varje produkt. • Exfoliating Cleanser 60 mL / 2 Fl. Oz. • Exfoliating Polish Net 16.2 g / 0.57 Oz. • Complexion Renewal Pads 30 Pads • Daily Power Defense 30 mL / 1 Fl. Oz. • Growth Factor Serum 30 mL / 1 Fl. Oz.
Konceptet ZO® Skin Health Circle är utvecklat av Dr. Obagi. Målet är att säkerställa lämpliga och hållbara lösningar för att få en frisk hud genom hela livet. Produkter som vårdar huden, skyddar mot miljöskador och underhåller resultatet av den terapeutiska behandlingen. För över 35 år sedan etablerade Dr. Zein Obagi konceptet «hudhälsa» och utvecklade samtidigt behandlingar och krämprogram som bidrog till att skapa en frisk hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska krämer och behandlingar.
Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar. De kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka behovet av god hudhälsa. Kliniké är en certifierad ZO Skin Health-klinik och lägger upp skräddarsydda hudvårdsprogram. Zo Skin Health är en medicinsk hudvårdsserie och det krävs därför en konsultation fysiskt hos oss på kliniken eller e-konsultation för att vi skall kunna guida dig till en god och säker hudhälsa och för att du skall få handla produkter från Zo skin Health via vår webshop. Är du redan befintlig kund hos oss på Kliniké eller varit på konsultation på någon annan klinik kan du ringa 08-41022800 eller maila direkt till info@klinike.se.

3 695 krBoka tid för konsultation här