Alltid fri frakt

Body Smoothing creme

Huden på kroppen behöver också lite “tender loving care”.  ZO Body Smoothing Crème bidrar till en silkeslen, jämnare och smidigare hud. Den är idealisk till att användas på hela kroppen och jobbar i hudens djupare lager för att tona + ge en fastare hud på lår, rumpa, mage och armar. Den är snabbabsorberande och stödjer en sund barriärfunktion. ZO Body Smoothing Crème lämpar sig också bra som hemmabehandling efter kroppsbehandling på klinik. Den har klinisk dokumenterad effekt och används både morgon och kväll för bästa möjliga resultat. Smoothing Crème är nytt namn för tidigare Cellulite control, men ingredienserna är precis samma. Kombinationen av ingredienser jobbar kontinuerligt med att minimera ojämnheter och celluliter. Förbättrar mikrocirkulationen och bidrar till att återställa fuktbalansen. • Ger en omedelbart åtstramande effekt och ger synbar förbättring av hudtextur och celluliter • Arbetar dygnet runt för att förebygga att nya celluliter bildas • Gör huden klarare och reducerar synligheten av “apelsinhud” • Reglerar fettspjälkande lipasenzymer Används morgon och kväll på ren, torr hud. Appliceras rikligt på områden med celluliter och runt områden så som höfter, lår och rumpa. OBS: Endast för topisk applicering. Om irritation eller utslag uppstår och är kvarvarande ska du sluta använda produkten. Vid ögonkontakt skölj grundligt med vatten. Förvaras oåtkomligt för barn. Nettovekt 150 g/5,29 oz.
Appliceras morgon och kväll på ren och torr hud. Appliceras rikligt på områden med celluliter och runt områden såsom höfter, lår och rumpa. Obs. Endast för utvärtes bruk. Om irritation eller utslag uppstår och är kvarvarande ska du sluta använda produkten. Vid ögonkontakt skölj grundligt med vatten.
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, Betaine, C12-15 Alkyl Benzoate, Isohexadecane, Pentylene Glycol, Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol, Phosphatidylcholine, Sodium Hydroxide, Carnitine, Disodium Phosphate, Caprylyl Glycol, Methylsilanol Carboxymethyl Theophylline Alginate, Sodium Phosphate, Caffeine, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Saccharide Isomerate, Glucose, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Chondrus Crispus Extract, Polysorbate 20, Potassium Cetyl Phosphate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Palmitic Acid, Stearic Acid, Xanthan Gum, Coenzyme A, Fragrance (Parfum), Limonene, Benzyl Benzoate, Phenoxyethanol
Konceptet ZO® Skin Health Circle är utvecklat av Dr. Obagi. Målet är att säkerställa lämpliga och hållbara lösningar för att få en frisk hud genom hela livet. Produkter som vårdar huden, skyddar mot miljöskador och underhåller resultatet av den terapeutiska behandlingen. För över 35 år sedan etablerade Dr. Zein Obagi konceptet «hudhälsa» och utvecklade samtidigt behandlingar och krämprogram som bidrog till att skapa en frisk hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska krämer och behandlingar.
Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar. De kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka behovet av god hudhälsa. Kliniké är en certifierad ZO Skin Health-klinik och lägger upp skräddarsydda hudvårdsprogram. Zo Skin Health är en medicinsk hudvårdsserie och det krävs därför en konsultation fysiskt hos oss på kliniken eller e-konsultation för att vi skall kunna guida dig till en god och säker hudhälsa och för att du skall få handla produkter från Zo skin Health via vår webshop. Är du redan befintlig kund hos oss på Kliniké eller varit på konsultation på någon annan klinik kan du ringa 08-41022800 eller maila direkt till info@klinike.se.

895 krBoka tid för konsultation här