Alltid fri frakt

Retinol Skin Brightener 1%

Denna multifunktionella formula arbetar effektivt mot åldrande och bidrar till att ge lyster och jämnare klarare hudton. Produkten är idealisk som första steget i behandling av mörka fläckar och ojämn hudton. Den kan även användas som en förebyggande produkt efter annan behandling. Retinol Skin Brightener finns med 3 olika koncentrationer retinol; 0,25%, 0,5% och 1%. 0,25% passar bra till de som har en försvagad hud eller som är ovan med retinol. Den passar också bra till behandling av huden på dekolletaget eller andra kroppsområden. 0,5% och 1% passar bra för de som är vana med retinol i ansiktet och önskar snabbt resultat. Reaktion är att vänta. Den nya formuleringen innehåller bland annat en kombination av Retinol och växtderivatet Bakuchiol. Retinolet är inkapslat i ett oleosome leveranssystem för att säkra leverans av ingredienserna på rätt plats i huden utan att tappa effekt under vägen.
  • Bacuchiol är ett växtderivat som verkar effektivt på ojämn pigmentering. Samtidigt gör Bacuchiol det lättare att tolerera retinol.
  • Bacuchiol påverkar melaninsyntesen på ett annat sätt än retinol och kombinationen har en tydlig synergieffekt.
  • Bacuchiol har lugnande egenskaper och verkar som en antioxidant och en antiirritant
  • Retinol stimulerar cellförnyelsen samtidigt som den tar bort existerande hyperpigmentering. I tillägg bromsas aktiviteten i de melaninproducerande cellerna. Retinol bidrar också till en jämnare fördelning av pigment.
50 ml/1,7 fl. oz.
Applicera 2-3 pump jämnt över ansiktet. Kan trappas upp gradvis eller användas dagligen från start.
Water/Aqua/Eau, Dimethicone, Cetearyl Isononanoate, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Steareth-20, Pentylene Glycol, Ascorbyl Glucoside, Acrylamide/Ammonium Acrylate Copolymer, Polysorbate 20, Retinol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Propylheptyl Caprylate, Bakuchiol, Acetyl Glucosamine, Cetearyl Glucoside, Lecithin, Polyisobutene, Alcohol, Glutathione, Carbomer, Caprylyl Glycol, Bisabolol, 1,2-Hexanediol, Silica, Polysorbate 80, BHT, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate,Disodium EDTA, Sorbitan Isostearate, Gluconolactone, Tocopheryl Acetate, Sodium Sulfite, Sodium Metabisulfite, Ascorbyl Palmitate, Soy Isoflavones, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Citral, Coumarin.
Konceptet ZO® Skin Health Circle är utvecklat av Dr. Obagi. Målet är att säkerställa lämpliga och hållbara lösningar för att få en frisk hud genom hela livet. Produkter som vårdar huden, skyddar mot miljöskador och underhåller resultatet av den terapeutiska behandlingen. För över 35 år sedan etablerade Dr. Zein Obagi konceptet «hudhälsa» och utvecklade samtidigt behandlingar och krämprogram som bidrog till att skapa en frisk hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska krämer och behandlingar.
Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar. De kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka behovet av god hudhälsa. Kliniké är en certifierad ZO Skin Health-klinik och lägger upp skräddarsydda hudvårdsprogram. Zo Skin Health är en medicinsk hudvårdsserie och det krävs därför en konsultation fysiskt hos oss på kliniken eller e-konsultation för att vi skall kunna guida dig till en god och säker hudhälsa och för att du skall få handla produkter från Zo skin Health via vår webshop. Är du redan befintlig kund hos oss på Kliniké eller varit på konsultation på någon annan klinik kan du ringa 08-41022800 eller maila direkt till info@klinike.se.

1 695 krBoka tid för konsultation här