Alltid fri frakt

Sunscreen + Powder Broad-spectrum SPF 30

Sunscreen + Powder Broad-spectrum SPF 30 ger ett brett solskydd mot UVA / UVB, HEV-ljus och IR-A och en jämnare hudton och en naturlig lyster med dess ljusreflekterande mineralpulver. Solskyddet passar de flesta hudtyper och finns i färgerna Light, Medium och Deep. Det har dessutom ett 12-timmars långtidsverkande antioxidantskydd mot fria radikaler med vitamin A, C och E. Fraktionerat melanin ger skydd mot HEV-ljus vilket innebär synligt ljus med hög energi och dessutom har det ett fysiskt filter med titandioxid och zinkoxid. Alla ZO´s solskydd är fotostabila vilket innebär att de inte bryts ner när de utsätts för solljus. Borsthuvudet kan enkelt tas av och tvättas. Solskyddet har dessutom en doseringfunktion för att kontrollera mängden pulver som kommer ut från borsten. Solskyddet kan användas över make-up och återappliceras under dagen. 3 g / 0.1 oz
Appliceras 15 min före solexponering och vid behov. Rekommenderas återappliceras var annan timme. Vid bad eller kraftig svettning används först vattenresistent solskydd. Kan användas över make-up eller ensamt över hudvård.
Aktiva ingredienser: Titanium Dioxide 24.4%, Zinc Oxide 23.4%
Inaktiva ingredienser: Mica, Polymethyl Methacrylate,HDI/Trimethylol HexyllactoneCrosspolymer, SimmondsiaChinensis (Jojoba) Butter, HydrogenDimethicone, Dimethicone,Synthetic Fluorphlogopite,Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil, Water, Ascorbic Acid,Tocopheryl Acetate, RetinylPalmitate, Triethoxycaprylylsilane,Methicone, Tin Oxide, Melanin,Ethylhexylglycerin,PentyleneGlycol, Phenoxyethanol, Iron Oxides.
Konceptet ZO® Skin Health Circle är utvecklat av Dr. Obagi. Målet är att säkerställa lämpliga och hållbara lösningar för att få en frisk hud genom hela livet. Produkter som vårdar huden, skyddar mot miljöskador och underhåller resultatet av den terapeutiska behandlingen. För över 35 år sedan etablerade Dr. Zein Obagi konceptet «hudhälsa» och utvecklade samtidigt behandlingar och krämprogram som bidrog till att skapa en frisk hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska krämer och behandlingar.
Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar. De kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka behovet av god hudhälsa. Kliniké är en certifierad ZO Skin Health-klinik och lägger upp skräddarsydda hudvårdsprogram. Zo Skin Health är en medicinsk hudvårdsserie och det krävs därför en konsultation fysiskt hos oss på kliniken eller e-konsultation för att vi skall kunna guida dig till en god och säker hudhälsa och för att du skall få handla produkter från Zo skin Health via vår webshop. Är du redan befintlig kund hos oss på Kliniké eller varit på konsultation på någon annan klinik kan du ringa 08-41022800 eller maila direkt till info@klinike.se.

865 krBoka tid för konsultation här