Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/yuIDvC/staging/public/wp-content/db.php) is not within the allowed path(s): (/home/yuIDvC/staging) in /home/yuIDvC/staging/public/wp-includes/load.php on line 670
Handla och Betala - Hudkliniken Kliniké i Stockholm

HANDLA OCH BETALA

ORDERHANTERING

När du har lagt din beställning skickas en orderbekräftelse till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Om mailet inte dyker upp i inkorgen kika i skräpposten, då det ibland filtreras dit. Du får sedan ett nytt mail när din order skickas från oss.

Priserna som anges är SEK inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Kliniké rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Vid stora kampanjer och högtider kan hanteringstiden i vissa fall bli något längre och ber om din förståelse för detta och gör alltid vårt allra yttersta för att du så snart som möjligt ska få motta din beställning.

 

PRISPOLICY

Presentkort är giltiga 2 år från inköpsdatum. Presentkort kan ej användas som betalmedel vid köp av presentkort. Presentkort som är inköpta till reducerat pris kan ej kombineras med andra rabatter och kampanjer.

Varje vara anges inklusive moms i Svenska kronor. I kundvagnen ser man det totala priset inklusive alla avgifter så som moms, frakt och betalningar.

 

BETALALTERNATIV

SWISH

KORTBETALNING

Vi accepterar Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt. Våra kortbetalningar hanteras av Bambora tillsammans med samarbetspartners.

KLARNA

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

• Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna.
• Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis.

Du hittar mer information om Klarna och kan läsa deras användarvillkor klarna.se.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av betaltjänsten. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag.

 

ÅTERBETALNINGAR

I de fall återbetalningar är aktuella görs detta i första hand genom återinsättning på det konto som betalningen gjordes med. Återbetalningen sker inom ett par bankdagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.