PRX-T33

PRX T33 är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging utan nålar. Denna cocktail av syror skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. 
 

PRX är en djupgående kemsik peeling, en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling.

Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. Slutgiltigt resultat får du efter 6 månader då kroppens svar på stimulansen är klar.

Genom att massera in TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid i huden stimuleras hudens egen kollagenproduktion och man uppnår en fyllig hud med mera glow och samtidigt minimeras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats.

Bäst resultat uppnås efter 6 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad. Många beskriver behandlingen som ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling fast utan nålar, rodnad, solkänslighet, hudreaktioner m.m.

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper/hudtoner och kan även kombineras med andra behandlingar för att optimera effekten. Detta i kombination med dom fantastiska långsiktiga resultaten gör att denna behandling snabbt ökar i popularitet

PRX-T33 gör följande:

 • Reducerar rynkor och fina linjer
 • Stimulerar hudens egen kollagenbildning
 • Skapar djup återfuktning och glow
 • Återskapar hudens fyllighet
 • Reducerar ärrbildning
 • Reducerar pigmentfläckar
 • Jämnar ut hudtonen
 • Ökar cellförnyelsen


Behandlingsområden:

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Hudbristningar

 

PRX T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.

Microneedling
PRX- T33 används i direkt anslutning till Microneedling vilket leder till ökad kollagenstimulering och biorevitalisering.

Injektionsbehandlingar
PRX-T33 kan göras direkt före injektion av botulinumtoxin. 

Innan behandlingen fyller du som kund i ett ”Informerat samtycke” och foto tas.

Därefter rengörs huden noggrant och prepareras för att syrorna ska kunna penetrera ner djupt i huden..

PRX-T33 serumet droppas på huden och masseras därefter in med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt nå ner på djupet i huden. Där arbetar man sedan in produkten i lager och ser till att den fördelas jämt över ansiktet för att uppnå bästa möjliga resultat.

Beroende på hudens status kan det bränna och svida lätt vid vissa områden såsom vid näsvingen. Dock upplever dom allra flesta patienter behandlingen som relativt smärtfri.

Efter behandlingen får du ett otroligt glow i huden. Glowet finns kvar ett par dagar så behandlingen passar bra inför större tillställningar.

Du får med dig produkter hem som fortsätter att förstärka resultatet av din behandling. Dessa produkter ska användas i 6 dagar efter varje PRX-T33 behandling.

Efter 5-7 dagar kan huden kännas lite torr. När huden inte känns känslig längre kan en mild peeling försiktigt användas för att städa bort ett ökat antal döda hudceller på ytan.

För bästa möjliga resultat rekommenderas att man gör återkommande behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.  

Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling.

Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden milt solkänslig av PRX T33 vilket gör att den även lämpar sig väl året om. Vi rekommenderar däremot att undvika solexponering och använda högt solskydd. 

Ta hand om din hud

Rekommenderade produkter efter en PRX-t33 behandling